Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Καρατζαφέρης ο 'καλύτερος' !!!!!

Αρκετοί τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό, ίσως και να είναι, ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως 'παραδοσιακός' δεξιός. Βέβαια πολλές φορές τις απόψεις του για ορισμένα θέματα και κυρίως κάποια αντιαμερικάνικα αισθήματα που φανερώνει θα τα ζήλευαν και οι φανατικότεροι αριστεροί.

Καλός ή κακός, ακροδεξιός ή δεξιός, λογικός ή τρελλός, αυτά είναι μερικά από τα επίθετα που ο καθένας μπορεί να του προσάψει ανάλογα με την οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα.
Υπάρχει όμως ένα επίθετο που αντικειμενικά πλέον του ανήκει και δεν μπορεί να του αμφισβητηθεί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο 'καλύτερος'.

Και δεν είναι ο 'καλύτερος' επειδή το λέω εγώ. Είναι ο 'καλύτερος' γιατί ψηφίστηκε ως ο καλύτερος έλληνας εωρωβουλευτής για το 2006 απο την European League. Μία μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία ανέλαβε να αξιολογήσει τους ευρωβουλευτές των 25 χωρών του ευρωκοινοβουλίου με βάση την συνολική τους δραστηριότητα, την αφοσίωση τους στην προώθηση της ειρήνης, της δημοκρατίας, των συμφερόντων των χωρών τους και της συνεργασίας στην Ευρώπη.

Φαίνεται πως αυτοί που έχουν απεριόριστο χρόνο για να βγαίνουν στα 'παράθυρα' των δελτίων ειδήσεων των ελληνικών καναλιών και να οχλαγωγούν επί παντός επιστητού, αδυνατούν να ξεκλέψουν μερικές ώρες για να βρεθούν στο ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται, να προωθήσουν τα συμφέροντα της χώρας τους, αφήνοντας τον Γιώργο Καρατζαφέρη να παίζει χωρίς αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: