Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Οι εχθροί είναι εντός των πυλών...

Είναι οι ίδιοι εχθροί που βάλαν φωτιές στο Πήλιο,την Πεντέλη και τον Υμηττό.Για να χτίσουν και να οικοδομήσουν πάνω στα καμμένα.Είναι αυτοί που πριμοδοτούν εδώ και δεκαετίες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας.

Δεν είναι εξωγήινοι,ούτε εχθροί της Ορθοδοξίας μέχρι αποδείξεως του ενάντιου.Γιατί τους οικοπεδοφάγους ξέρουμε,αυτούς εμπιστευόμαστε.Μα θα πει κάποιος γιατί να κάψουν όλη την Ηλεία και την Μεσσηνία;Αυτοί καίνε αυτά που θέλουν κι απο κει και πέρα,χέστηκαν!

Το να ψέξουμε το "κακό" χώρις να το γνωρίζουμε είναι ανώφελο κι επικίνδυνο.Ανώφελο γιατί θα χάσουμε τον στόχο αυτών που πραγματικά έκαψαν την Πελοπόννησο και την Εύβοια.Επικίνδυνο γιατί θα καταντήσουμε σαν τους Αμερικάνους μετά την 11/9 που βλέπαν το "Υπέρτατο Κακό" παντού.

Ας περιμένουμε να ολοκληρώσει η Πυροσβεστική το έργο της και την έρευνα της και μετά ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.Αν και τα πορίσματα την σήμερον ημέρα είναι ολίγον απόκρυφα Ευαγγέλια...

Η εθνική ομοψυχία είναι δεδομένη για τον λαό.Για αυτούς που φταίνε άμεσα και έμμεσα θα έρθει(ελπίζω) η σειρά τους αργότερα.

Μέχρι τότε κουράγιο και ελπίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: