Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Συνωμοσιολογίας το ανάγνωσμα....

Σήμερα βγήκε στην Αυριανή δηομσιέυμα που έκανε λόγο για έναν Ντανίλο,Κοσοβάρος τη καταγωγη,ο οποίος βρισκόταν στην Ηλεία και είχε "πάρε δώσε" με τους χασισέμπορες της περιοχής.Λέγεται ότι αυτός μαζί με συνεργό του(Τσέχος στην εθνικότητα) έβαλαν τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

Απορία νο1

Γιατί δεν τον είχαν συλλάβει ήδη αφού τον παρακολουθούσαν και ήξεραν τις βρωμοδουλειές του;

Απορία νο2

Ποιος διέρρευσε αυτη την πληροφορία και γιατί εφόσον υπάρχει απόρρητη έρευνα από την ΕΥΠ;

Απορία νο3

Έχουν γίνει συλλήψεις και απαγελθεί κατηγορίες για αμέλεια για τις μεγάλες φωτιές σε Πελοπόννησο και Εύβοια.Παράνομα καηγορήθηκαν;Πρέπει να βρούμε και εμπρηστές δηλαδη;

Απορία νο4

Έστω ότι την φωτιά την έβαλε ο Ντανίλος.Δικαιολογεί αυτό την έλλειψη 5.000 πυροσβεστών,δεκάδων οχημάτων πυρόσβεσης και μέσων εναέριας κατάσβεσης(εν οίδει μάλιστα της δημιουργίας της Αγροφυλακής με τους 3500 και της χορηγίας των 30 μυρίων στους παπάδες);Δικαιολογεί όλα τα άλλα ΓΙΑΤΙ που έχουν απευθύνει οι κατακαημένοι Έλληνες εδώ και μέρες;

Ίσως για αυτούς που είναι πεπεισμένοι ότι οι ξένοι φταίνε για όλα,αυτή η εξήγηση του Ντανίλου τους καλύπτει,ή αυτή με τους Αμερικανούς μεγαλοεπιχειρηματίες.Πάω πασο.

Εγώ προσωπικά περιμένω ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ μέσα από πορίσματα και έρευνες κι όχι διαρροές και δηλώσεις που ξεχνιούνται...Μέχρι τότε ας ξεχάσουμε τον κάθε Ντανίλο κι ας κοιτάξουμε να βρούμε τους πραγματικούς ενόχους πίσω απο αυτή την καταστροφή(και κάθε φετινή καταστροφή)!

Εμάς,τις κυβερνήσεις μας(παλιές και νέες),τους οικοπεδοφάγους,την ΔΕΗ και τις χωματερές μας.

Κι ας τιμήσουμε τους πυροσβέστες,εθελοντές και κατοίκους για τον ηρωισμό και την αυτοθυσία τους σε ένα κράτος με ακράτεια...

5 σχόλια:

anonymous είπε...

Φαίνεται ο "Ντανίλος" έβαζε φωτιές και στην Αλβανία εκτός από την Ελλάδα. Όποιος έχει δει δορυφορικούς χάρτες μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι στην Αλβανία μαίνονται πολλές φωτιές, αναλογικά μάλιστα (ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) πολύ περισσόετερες σε σχέση με την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

h GIAKOUMATIOS SXOLH ths neas dhmokratias kala basileuei
edo den eina ikanoi na vgaloun sosta ta apotelesmata ton baseon gia tis stratologikes
sxoles kai theloume na antimetopisoun thn katastrofh?
Asymmetres ilithiotites tou politika melothanatou polydor ...
aa ksexasa eytyxos yparxei o BOB O VOULGARAKHS kai niothoume asfaleis idika
ekei kato sthn hlia to katalabane kala otan tous ipan oti tha paroune metra ...
... enouse metra gia thn kasa fusika alla den to katalabame grhgora

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ (ΔΥΝΑΜΕΩΝ).
ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 10 ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΑΠΛΑ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΝ ΗΘΕΛΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ 'Η ΕΜΕΣΩΣ.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ. ΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΩΝ (ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ). ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.
Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΝΕΡΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΟΙΝΩΣ ΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.
ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 'Η ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ.
ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ?
ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΘΑ ΒΑΖΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 'Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ.
ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ SUPER PUMA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΕΡΑ.
ΥΠΗΡΧΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΠΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

eisai apla ena trollllllllllll